Боди билдинг и фитнес савезу Војводине одобрена средства за Светско првенство у фитнесу

Председник Боди билдинг и фитнес савеза Војводине, господин Зоран Шипка потписао је данас уговор са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину у вези суфинансирања организације Светског првенства у фитнесу за пионире и кадете које се одржава ове године у Новом Саду у периоду од 18 до 20. јуна.

IMG_1285 (2)

Одржавање великих спортских приредби у Војводини, не само да има такмичарски значај за наше и светске спортисткиње и спортисте, већ је постао и део имиџа саме Покрајине. На Конкурс за организацију међународних спортских приредби Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, стигло скоро деведесет захтева. Водећи се величином и значајем самог такмичења, бројем учесника, земаља, традицијом спортске гране на овим просторима, одлучено је да се подржи 30 међународних спортских приредби од интереса за АП Војводину, у укупном износу од 10 милиона динара.

Уручујући уговоре представницима спортских организација, Покрајинска секретарка за спорт и омладину, госпођа Мариника Тепић истакла је да је, иако је ове године мањи буџет за све конкурсе у области спорта, неправедно да у олимпијској години изостане подршка ове врсте.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *